Sharon Wolf nam het op tegen de Europese top.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10146
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Sharon Wolf nam het op tegen de Europese top.

Bericht door Redactie »

Sharon Wolf nam het op tegen de Europese top.

Het was voor de 16-jarige Sharon Wolf uit het t’Loo wel een heel bijzonder weekend. Sharon nam voor de eerste keer in haar crosscarrière deel aan de Europese lady’s cup wedstrijd voor dames wat zich afspeelde in het Luxemburgse Bokholtz. De complete dames top uit verschillende delen van Europa streden voor de winst.


Afbeelding

Maar voordat begon moest Wolf eerst met haar KTM 125cc een tijd zetten en werd op een zeer spectaculair circuit waarin verschillende hoogtes zaten uiteindelijk een 19e tijd op de klok gezet. De RSF MX parts rijdster mede gesteund door Rac Reclame was daar toch wel tevreden mee en zeker voor de eerste keer op internationaal niveau.

Afbeelding

De start van de 1e manche begon pas om kwart over drie en dat was aan de ene kant wel jammer. Ondanks dat wist Sharon van de zevenentwintig dames haar race met een 19e plaats af te sluiten.

Helaas begon de 2e manche om half 7 en dat was voor veel dames waaronder ook Wolf te laat, dus besloot men deze te laten lopen, want ja er moet ook gewoon op maandag worden gewerkt.

Sharon verklaarde na afloop, het is jammer dat wij zo laat moesten starten en ik was niet de enigste die dit liet weten aan de wedstrijdleiding’’. Maar ben wel een ervaring rijker en is dit zeker voor herhaling vatbaar aldus Wolf.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie