Waterschap toont zich aan de kiezers

Waterschapsverkiezingen 18 maart 2015
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10217
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Waterschap toont zich aan de kiezers

Bericht door Redactie »

Jaarverslag voor iedereen online beschikbaar
Waterschap toont zich aan de kiezers

In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 18 maart laat Waterschap Vallei en Veluwe in het digitale jaarverslag 2014 zien wat het doet. In dit verslag vertellen ook enkele burgers over hun ervaringen met het waterschap. De duurzame koers van het waterschap werkt kostenbesparend. Het winnen van energie en grondstoffen uit afvalwater leidt tot minder uitgaven. Tegelijk werkt het waterschap aan veiligheid en droge voeten voor meer dan één miljoen mensen.

Het digitale jaarverslag is te vinden op http://jaarverslag2014.vallei-veluwe.nl/. Met het verslag blikt Waterschap Vallei en Veluwe terug op activiteiten en ontwikkelingen in 2014 die ook nu impact hebben op mensen en hun leefomgeving. “Met korte artikelen, foto’s en filmpjes willen wij u een indruk geven van wat wij het afgelopen jaar gedaan hebben, ook in uw woonplaats,” zegt dijkgraaf Tanja Klip-Martin in haar inleidende videoboodschap.

Democratisch gekozen bestuur
“Zoals bij een provincie of gemeente hebben de besluiten van een waterschap gevolgen voor inwoners en bedrijven. Om die reden heeft ook het waterschap een democratisch gekozen bestuur,” zegt de dijkgraaf. “Ga dus stemmen op 18 maart en bepaal op die manier de koers van het waterschap.”
Waterschap Vallei en Veluwe behoort tot de grootste waterschappen van ons land en werkt namens en voor de bewoners in de regio tussen IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en Randmeren.

Het digitale jaarverslag van Waterschap Vallei en Veluwe is te vinden op http://jaarverslag2014.vallei-veluwe.nl.

Afbeelding
Dijkgraaf Tanja Klip-Martin van Waterschap Vallei en Veluwe. Foto Sake Elzinga.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie