Dames 1 Blauw Wit Oldebroek start met 4 keer 4 - 0

Redactie Oldebroek
Berichten: 332
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Dames 1 Blauw Wit Oldebroek start met 4 keer 4 - 0

Bericht door Redactie Oldebroek »

Het seizoen is al enige tijd gestart en de dames van Blauw Wit kunnen spreken van een vliegende start. Zo troffen de dames VVH DS 3, SV Dyname Apeldoorn DS 9, HVV DS 1 en N.V.C. DS 1. Alle vier de wedstrijden resulteerden in 4-0 overwinning voor de dames uit Oldebroek.
De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen N.V.C. DS 1. De dames reisden af naar Nijkerk om daar een wedstrijd tegen de nummer vier in de competitie te spelen. Eenmaal aangekomen in Nijkerk was het snel aankleden, want er waren enige speelsters die getapet dienden te worden, lantaarnpalen zijn namelijk lastige obstakels tijdens het fietsen. Gelukkig heeft Dames 1 een fysiotherapeut in opleiding, dus dat tapen kwam wel goed.

De dames uit Oldebroek begonnen de wedstrijd matig. De pass kwam niet goed aan, maar dit verbeterde zich gedurende de wedstrijd. Daarnaast hadden de Blauw Witters moeite met de prikballen van de tegenstander, maar na overleg raakten deze ballen nauwelijks nog de grond. Naar mate de wedstrijd vorderde werd het spel beter waardoor er ruimte was voor enkele staffels en hier en daar een tweeslag. De sets werden gewonnen met 20-25, 23-25, 21-25 en 19-25.

Op dit moment staat Dames 1 op een eerste plek met twintig punten. Aankomende week hebben de vrouwen een druk en belangrijk programma. Zij spelen donderdag om 20:00 in de Talter tegen Rebelle DS 1 voor de beker. Ook komen de dames zaterdag weer in actie tegen de nummer twee in de competitie Surf DS 1. Deze wedstrijd zal om 16:30 in de Talter worden gespeeld.
Afbeelding
Plaats reactie