Alex Jonker benoemd als Erelid van OWIOS

Redactie Oldebroek
Berichten: 339
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Alex Jonker benoemd als Erelid van OWIOS

Bericht door Redactie Oldebroek »

Tijdens de recente nieuwjaarsreceptie van OWIOS is Alex Jonker (50) benoemd tot Erelid van de vereniging. Met verbazing en te midden van zijn familie, ontving hij het Erelid-speldje als erkenning voor zijn langdurige toewijding aan de club.
Al 43 jaar lang heeft Alex zijn betrokkenheid bij OWIOS getoond, waarvan de afgelopen 15 jaar als onafgebroken lid van het bestuur, waarin hij de rol van bestuurslid sponsorzaken vervulde. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering in december heeft Alex afscheid genomen van zijn bestuursfunctie. Zijn bestuursperiode van vijf periodes van 3 jaar startte in 2008 onder het voorzitterschap van Eddie van Olst en eindigde met vier periodes onder Jacko van den Bosch. Gedurende deze gehele periode droeg Alex, samen met zijn commissie, de verantwoordelijkheid voor de aanzienlijke groei van sponsoren, wat resulteerde in zowel een enorme toename van het aantal sponsoren als de omzet.

Naast zijn toewijding aan sponsoring was Alex actief betrokken bij diverse andere facetten binnen OWIOS. Hij fungeerde als aanspreekpunt voor de oliebollenactie, participeerde in de inkoop van prijzen voor evenementen zoals de bazaar en Schijt je Rijk, en droeg bij aan technische zaken. Bovendien schreef hij, wanneer nodig, wedstrijdverslagen voor OWIOS 1. Alex voelde zich niet alleen verantwoordelijk voor zijn eigen domein.
Ondanks zijn afscheid van het bestuur blijft Alex betrokken bij de club. Hij zal zijn actieve rol voortzetten in de commissie sponsorzaken, waar zijn passie ligt, om de belangen van sponsoren en OWIOS te behartigen, zij het niet langer vanuit een bestuursfunctie.
We koesteren de hoop dat Alex nog vele jaren zijn actieve bijdrage levert aan OWIOS, en kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Afbeelding
Plaats reactie