VSCO – WHC 3-1

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10150
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

VSCO – WHC 3-1

Bericht door Redactie »

VSCO – WHC 3-1

Op zaterdag 1 december is de competitiewedstrijd VSCO dames 1 tegen WHC dames 1 gespeeld. VSCO doet het aardig goed in de competitie en WHC heeft de laatste weken veel punten laten liggen, WHC moet punten behalen om mee te kunnen komen in de middenmoot.


De opstelling van WHC: Gerjanne Lenderink, Samantha Nibourg, Martina van der Grift, Herma Vierhuis, Gerjanne Wolf, Genevevre van Bennekom, Monique Weeda, Sareetha van der Knoop, Jannine van der Grift, Ellen van Hulst en Marieke Stam.
Afwezig bij WHC waren: Claudia van de Werfhorst (ziek) en Karola van Hulst (geblesseerd) Bertine Steert, Lindsey Eilander en Alice van der Brink namen plaats op de bank.

VSCO en WHC begonnen beiden fel aan de wedstrijd, er werden door beide teams kansen gecreëerd. Er werd goed gevoetbald, al werd bij WHC niet iedereen in de laatste fase gevonden. De verdediging van VSCO was soms slordig, maar daar kon WHC niet van profiteren. Vlak voor rust nam VSCO de voorsprong, de spits wist uit een corner de bal knap in de rechterhoek te koppen. De ruststand bleef 1-0.

Na rust veranderde het wedstrijdbeeld niet, WHC kreeg genoeg kansen en het tempo van de wedstrijd lag hoog. Nadat WHC trainer Fred Mensink besloot om achterin één op één te gaan spelen ging het helemaal mis bij WHC. Het tweede doelpunt van VSCO was weer een prachtige kopbal. Daarna volgde al snel de 3-0. Met nog tien minuten te spelen was de wedstrijd al beslist. Na een goede voorzet van Ellen van Hulst wist Marieke Stam nog wel de 3-1 te maken. Maar dat mocht niet meer baten.

Volgende week speelt WHC thuis tegen be quick ’28, de aftrap vind om 14.30u plaats op sportpark Mulderssingel in Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie