Doornwaard wordt 7e in Gemert

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10159
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Doornwaard wordt 7e in Gemert

Bericht door Redactie »

Doornwaard wordt 7e in Gemert.

Remco Doornwaard is afgelopen zondag 7e geworden in Gemert waar een wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap werd gehouden onder de vlag van de MON.


Bij de Yamaha piloot zit de laatste tijd alles tegen al was het eerst niet merkbaar. De start van de 1e manche was meer dan goed en kwam Doornwaard in de eerste ronde als 9e door en klom al vrij snel op naar een 7e positie maar toen ging het mis. Remco kwam onderaan een schans niet goed uit een belande zo naast zijn motor en knalde ook nog een achtervolger boven op Doornwaard en was de droom voor een goede finish snel voorbij. Ondanks de flinke schade aan de motor kon Remco alsnog verder en moest hij vanuit achterveld opnieuw een aanvalsgolf inzetten. Doornwaard wist nog knap terug te komen en sleepte er nog een 12e plaats uit.

Afbeelding

In de tweede reeks gooide Remco zijn hele ziel een zaligheid er in en begon als 12e aan zijn race wat een redelijk begin was. Maar Doornwaard had hier geen vrede mee en kwam even later als 8e door. Remco zag dat er nog meer mogelijkheden waren en greep deze dan ook aan. Nog een keer volop aanzetten was het motto van Doornwaard en wist hij toch nog drie rijders op te slokken en kwam zo als 5e binnen.

In het dagtotaal werd Remco 7e en is in de stand om het kampioenschap van een 7e naar een 6e plaats gestegen.

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie