Pagina 1 van 1

Leefbaarheidsonderzoek Wezep Noord

Geplaatst: za nov 07, 2015 9:03
door Redactie
Leefbaarheidsonderzoek Wezep Noord

In de maand oktober heeft de Klankbordgroep Wezep in Wezep Noord een vragenlijst uitgezet. Doel van de vragenlijst is om een beeld te krijgen van wat er leeft onder de inwoners van Wezep-Noord en waar verbeterpunten liggen. De Klankbordgroep Wezep gaat in samenwerking met u en de gemeente aan de slag om verbeterpunten te realiseren en de wijkagenda op te stellen. De uitkomsten van de vragenlijst zullen vervolgens gepresenteerd worden op een dorpsavond.

Veel vragenlijsten uit Wezep Noord zijn bij de klankbordgroep binnen gekomen maar nog niet allemaal. Mocht u nog een vragenlijst willen geef dit dan door aan de dorpscontactambtenaren Johan Neevel en Peter Zoombelt @ dorpsambtenaren@oldebroek.nl. Zij sturen u graag een digitaal exemplaar toe.

De klankbordgroep is een bewonersoverleg vanuit Wezep zelf. Een groep enthousiaste mensen die betrokken is bij het leefbaar maken en houden van ons mooie dorp. Sinds 2012 hebben we regelmatig contact met de gemeente over onderwerpen die ons dorp aangaan. Verkeerssituaties (Dorpskerk, stationsomgeving), afrit A28, het oude kerkhof, Klompenpad, winkelcentrum, wadi’s Wezep-Noord, maar ook de vliegroute Lelystad zijn items die op onze agenda staan.

Kritisch, maar wel constructief trachten we zo te bouwen aan een leefbaar Wezep.
Mocht u vragen hebben over de Klankbordgroep Wezep, neemt u dan contact op met Jan Bredewout @j.bredewout@gmail.com