Van Leeuwen presenteert de nieuwe Nederlands gebouwde motor.

Gebruikersavatar
Redactie 2
Berichten: 87
Lid geworden op: ma dec 20, 2010 15:07

Van Leeuwen presenteert de nieuwe Nederlands gebouwde motor.

Bericht door Redactie 2 »

Gisteravond vond de teampresentatie plaats in de nieuwe loods van Racingteam van Leeuwen, hierbij werden het team, de coureur en de nieuwe motor gepresenteert.

Afbeelding

Wat is er nu zo bijzonder aan deze motorfiets: Zoals voorgaande jaren was al bekend dat het 125cc blok in eigen huis onwikkeld werd maar nu is er ook een frame dat hier in Nederland speciaal voor Racingteam van Leeuwen werd ontwikkeld.

Afbeelding

Dit is uiteraard een geweldige verbetering die ervoor zorgt dat Thomas van Leeuwen nog betere prestaties op het circuit kan leveren en zo nog beter met met de top van de 125cc klasse kan strijden en dat met een op en top Nederlandse racemotor

Naast het racen op de 125cc fiets is Thomas ook handig met het gereedschap dat in de werkplaats ligt, zo heeft hij al een Minibike gebouwd en een frame van een kart na gemaakt, de techniek is hem dus duidelijk al met de pap lepel ingegoten! :D

Bekijk hier een fotoimpressie gemaakt door Oldebroek.net

Het team vertrekt volgend weekend naar spanje voor training en verbeteren van de racemotor, Oldebroek.net wenst ze veel succes toe voor dit jaar!

Kijk ook eens op: http://www.rtvl.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie